Showing 1–12 of 32 results

Fa cunostinta cu cea mai sic colectie de ghete de dama din oras! Pentru zilele reci sau ploioase, ghetele din piele de pe site-ul nostru sunt cea mai buna alegere! Fiecare model este realizat manual, cu mare atentie la detalii, astfel incat sa te bucuri de un design rafinat, tipic mestesugarilor din Romania.

Ghetele de dama expuse pe site-ul nostru castiga o lupta apriga in fata bocancilor, la capitolul feminitate, dar si la cele de siguranta si confort termic. In crearea modelelor folosim doar piele naturala de cea mai buna calitate, ce asigura un aport ridicat de impermeabilitate, completat de eleganta si rafinamentul oricarei prezente feminine.

In atelierul de creatie al Select Shoes, ghetele de dama sunt concepute de la zero pentru a oferi un plus de confort pe toata durata zilei. In colectia bogata vei descoperi modele scurte, cu vedere la glezna, medii, dar si lungi, care intra in rivalitate cu inaltimea cizmelor.

Mai mult, in oferta noastra vei regasi texturi si nuante care sa corespunda exigentelor oricarei femei. Nu iti spunem mai multe, ci doar te invitam sa descoperi modelele noastre.