Showing all 7 results

Cizmele de dama din piele sunt un accesoriu vestimentar vital in garderoba de iarna a oricarei femei la moda, iar tendintele din ultimii ani au demonstrat, inca o data, faptul ca integrarea creativa a acestora pot duce la conturarea unui outfit potrivit sezonului rece, dar extrem de sic.

Indiferent de tipul de cizme de dama pentru care se opteaza, esentiale raman calitatea si confortul. De altfel, in ultimii ani au aparut modele feminine, intr-o gama diversificata, capabile sa asigure un plus de rafinament oricarei tinute.

Cizmele de dama Select Shoes sunt realizate exclusiv manual, in propriul atelier de creatie, si raspund chiar si celor mai exigente cerinte: impermeabilitate, rezistenta, calitate superioara, incununate de un pret foarte accesibil.

In plus, cizmele de dama din colectia noastra sunt extrem de confortabile, feminine, se modeleaza perfect pe forma oricarui picior, protejandu-l si evidentiind silueta. Cizmele de dama fara toc sunt o optiune pentru femeile care prefera comoditatea si siguranta, evitand potentialele pericole cauzate de capriciile anotimpului alb.

Modelele de cizme lungi sunt ideale pentru a pune si mai mult in valoare feminitatea tipica a sexului frumos, fiind concepute pentru a se putea integra în orice tip de outfit: office, casual, chic casual ori smart casual, de cocktail, cool chic sau black tie.