1. Date identificare

Select Shoes SRL
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/2611/04.03.2015
Sediul social: Bd. George Cosbuc, nr 31-37, scara C, etaj 2, apartament 6, sector 5, Bucuresti
Cod Fiscal:34185850
Tel: 0742 82 86 31
E-mail: office@pantofi-comanda.ro

2. Comenzi online

Executia produselor se va face in 10-12 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Produsele vor fi livrate prin intermediul Fan Courier.

In cazul comenzilor in valoare mai mare de 550 lei, transportul produselor catre aceste localitati este gratuit. Pentru comenzile cu valoare mai mica de 550 lei costul transportului este de 17 lei + TVA pentru aceleasi localitati. Pentru restul localitatilor va rugam sa verificati siteul Fan Courier pentru o estimare de pret.

Ne rezervam dreptul sa nu onoram comenzile efectuate cu date personale eronate sau incomplete. De asemenea, nu vom onora comenzile in cazul in care pretul produselor este gresit afisat din cauze tehnice sau erori umane, sau daca respectivul produs a iesit din oferta noastra. In toate aceste cazuri va vom contacta telefonic pentru a va confirma sau infirma efectuarea comenzii.

Plata produselor se va face fie direct (cash sau card bancar) la sediul nostru, fie ramburs la primirea coletului.

La primirea comenzii, va rugam sa verificati in prezenta curierului integritatea pachetului si conformitatea produselor livrate fata de cele comandate. Orice problema survenita trebuie anuntata telefonic sau prin e-mail pentru o remediere cat mai rapida.

3. Clienti

Comenzile pot fi efectuate si fara inregistrarea unui cont de client, insa va sfatuim sa efectuati procedura de inregistrare astfel incat sa ramanem in contact cu dvs pentru a va trimite periodic oferte atractive, informatii despre modelele noi sau pentru a afla imediat despre reducerile noastre.
Datele personale nu vor fi transmise sub nicio forma catre terti si vor fi folosite doar in scopul mentionat. Select Shoes SRL opereaza in deplina conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal.

4. Garantie si retur

Select Shoes ofera tuturor produselor o garantie de 30 zile conform Legii 449/2003 si O.G. 21/1992. Produsele defecte trebuie prezentate in ambalajul original, insotite de factura si certificatul de garantie emise. Nu se va acorda garantie acelor produse care au defecte survenite din alte cauze in afara de defecte de fabricatie. Produsele ce prezinta defecte de fabricatie vor fi reparate sau inlocuite, iar costul transportului va fi suportat de client.

Conform legislatiei in vigoare, (art. 9(1) din Ordonanta de Urgenta a Guvernului (OUG) 34/2014) produsele comandate online pot fi returnate in termen de 14 zile de la data preluarii acestora de la firma de curierat. In cazul in care doriti returnarea produsului trebuie sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru a va oferi asistenta.
Produsele returnate trebuie sa fie intacte, in ambalajul original, orice urma de uzura, zgarieturi sau lovituri va duce la refuzul inlocuirii produsului sau returnarii costului sau.
Returul produselor se va face prin firma de curierat prin intermediul careia s-a facut livrarea, sau personal la sediul nostru. Eventualele costuri de transport vor fi suportate de client.
Contravaloarea produselor returnate va fi transferata in termen de 10 zile lucratoare in contul pus la dispozitie de client.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9 – 15 în ceea ce priveste contractele la distanta si contractele în afara spatiilor comerciale urmatoarele:
c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;