CERTIFICAT DE GARANTIE

Pastrati Certificatul de Garantie, bonul fiscal sau factura si ambalajul original pentru eventualele reclamatii de calitate la adresa produselor achizitionate.

Prezentul Certificat de Garantie va asigura toate drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare (Legea 449/2003, OG 21/1992, Legea 296/2004).

Garantia comerciala a produselor oferite de SC SELECT SHOES SRL este de 30 de zile calendaristice de la data cumpararii si se aplica deficientelor neimputabile consumatorului.

In functie de natura deficientelor, produsele achizitionate vor fi reparate sau inlocuite sau, daca acestea nu sunt posibile, se va restitui contravaloarea produsului.

Produsul defect trebuie prezentat in stare curata, fara urme de murdarie in exterior sau interior, iar termenul de solutionare a reclamatiilor este de 10 zile lucratoare de la data inregistrarii reclamatiei. Dupa solutionarea reclamatiei, termenul de garantie se prelungeste cu inca 30 de zile calendaristice.

Interventiile neautorizate asupra produsului, nerespectarea instructiunilor de intretinere prezentate in acest material precum si utilizarea produsului in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput, conduc la anularea garantiei. La pierderea garantiei duc si distrugerea intentionata, ruperea fortata, taierea, incedierea, vopsirea sau fortarea oricarei parti a produsului.

 

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE A ARTICOLELOR DE INCALTAMINTE

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se monteaza pe sanuri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor etc. Cand folositi aceste produse cititi cu atentie instructiunile producatorului lor. Nu spalati incaltamintea cu apa sau la masina de spalat rufe, nu folositi masina de uscat rufe, nu folositi inalbitori.

  • Incaltamintea cu fete din piele neteda sau presarata se curata cu o carpa moale sau cu o perie. Dupa cateva purtari se va aplica o crema speciala pentru articolele de incaltaminte din piele, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie. Petele de grasime sau alte impuritati se pot indeparta cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent (1-2%)
  • Incaltamintea cu fete din piele intoarsa, piele de antilopa sau nabuc, uscata, ce curata cu o perie speciala, potrivita fiecarui tip de piele. Nu folositi apa pentru ca materialul se poate pata, Petele de ulei sau de grasime se indeparteaa folosind solutie contra petelor, speciala pentru pielea intoarsa, de antilopa sau nabuc.
  • Incaltamintea cu fete din lac, piele metalizata lacuita se curata de praf cu o carpa moale si uscata. Trebuie ferita de contactul direct si actiunea solventilor organici (alcool, acetone etc) sau a altor produse chimice.

Depozitarea incaltamintei

Incaltamintea nu se va depozita langa surse de caldura sau in mediu umed. Folositi suporturi pentru incaltaminte sau umpleti-o cu hartie curata pentru a-si pastra forma.

Sfaturi de intretinere

  • Pentru a crea conditii optime de purtare si a mari durata de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2 – 3 perechi de incaltaminte.
  • Evitati purtarea pe timp nefavorabil. Daca totusi se uda, puneti incaltamintea pe sanuri cat e umeda si lasati-o sa se usuce la temperatura camerei.
  • Folositi limba de incaltare pentru a proteja partea din spate.
  • Incaltamintea se va feri de lovituri directe.
  • Incaltamintea cu talpa de piele se va feri de apa.
  • Deteriorarea etichetelor sau a imaginilor imprimate nu va face obiectul unor reclamatii.
  • Pantofii cu toc inalt nu sunt recomandati pentru conducerea vehiculelor. Orice defect provenit din aceasta cauza nu este considerat defect de fabricatie.